workshopit

PureBeing tarjoaa yksilö- ja etävalmennusten ohella erilaisia hyvinvoinnin workshopeja. Näiden työpajojen tavoitteena on tarjota hyvää oloa, virkeyttä, oivalluksia, sekä iloa ja luovuutta arjen keskelle. Workshopit on paketoitu valmiiksi kokonaisuuksiksi, mutta voit halutessasi toivoa räätälöityä ratkaisua juuri Sinun tai ryhmäsi tarpeisiin. Otamme mielellämme vastaan toivomuksia eri teemoista, sillä kehitämme workshop-toimintaamme jatkuvasti. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja rakennetaan yhdessä kokonaisuus, joka vastaa Sinun toiveita ja tavoitteita.

 

Pienin ryhmäkoko kaikissa workshopeissa on kolme henkeä. Kysy tarjousta, mikäli haluat henkilökohtaisen workshopin tai ryhmäsi koko on suurempi kuin 10 henkeä.

Unelmat todeksi

Mitä tekisit, jos mikään ei rajoittaisi sinua?

Unelmat todeksi-työpajan avulla opit konkretisoimaan omat unelmasi ja rakentamaan polun, jota seuraamalla voit saavuttaa haluamasi.

Työpaja aloitetaan teorialla, jonka jälkeen siirrymme herättelemään jokaisen unelmia. Ei haittaa, vaikka Sinulla ei olisi vielä tässä vaiheessa selkeää kuvaa omasta unelmastasi, sillä tämän workshopin tarkoitus on auttaa Sinua löytämään ja konkretisoimaan se. NLP:tä ja arrekartta-menetelmää hyödyntäen luomme jokaiselle unelmakartan ja polun unelman saavuttamiseksi.

Kesto 2 h 

 

Sisältää:

  • Teoriaosuuden 

  • Unelmat todeksi -harjoitukset ja -materiaalit

 

Hinta 45 € / hlö 

Sisäinen kompassini

Miten löytää suunta elämälle?

Monesti kohtaamme elämässämme vaiheita, joissa kuljemme ympyrää, ilman päämäärää. Suoritamme arkea rutiininomaisesti, tietämättä oikeastaan edes miksi. Saatamme kokea ahdistuksen tunteita, tyhjyyttä tai jopa masennuksen oireita osaamatta osoittaa niiden aiheuttajaa. Sisäinen kompassini-workshop auttaa Sinua löytämään syyn nousta aamuisin sängystä.

Workshop aloitetaan teorialla, jonka jälkeen siirrymme kirjallisten harjoitusten pariin. Harjoitukset toteutetaan yksin ja yhdessä parin kanssa. Näiden harjoitusten pohjalta luodaan jokaiselle Sisäinen voimalause, joka auttaa selkeyttämään elämän tarkoitusta.

Kesto 1,5 h

 

Sisältää:

  • Teoriaosuuden 

  • Sisäinen kompassini -harjoitukset ja -materiaalit

Hinta 35 € / hlö

Intuitiivinen maalaus

Kohti luovuutta ja intuition ääntä!

 

Elämme ja kommunikoimme hyvin älyllisessä maailmassa, joka ajoittain heikentää luovuuttamme ja intuitiotamme. Intuition ääni on  kuitenkin äärimmäisen tärkeä työkalu esimerkiksi elämän erilaisissa muutostilanteissa. Hyvä intuitio vahvistaa omaa itsetuntemusta ja itseluottamusta.

Intuitiivinen maalaus-työpaja johdattaa kuuntelemaan ja ilmaisemaan omaa sisintä, tunteita ja kokemuksia. Aikaisempaa taidekokemusta ei tarvita, sillä työpajan tavoitteena ei ole maalauksen tekniikka tai sen hallitseminen.

Kesto 2 h

 

Sisältää:

  • Ohjeistuksen ja maalausmateriaalit

Hinta 55 € /hlö 

Kehotietoisuudesta voimavara

Apua kehon kuunteluun ja itsensä hyväksymiseen.

Ohittamalla kehon viestit ihminen altistaa itsensä epätoivotuille tapahtumille ja tapaturmille. Tämä heikentää kehon ja mielen vastustuskykyä. Sairastuminen ja työuupumus ovat tästä ääriesimerkkejä. 

Kehotietoisuus-työpajan tavoitteena on edistää itsetuntemusta hiljentymällä ja keskittymällä omiin kokemuksiin ja aistimuksiin. Yksinkertaisten ja oivaltavien hiljentymis-, liike- ja kuvaharjoitteiden avulla opetellaan kehon viestien kuuntelua, tullaan läsnäoleviksi omasta kehosta ja päästetään irti kehon jännitystiloista. Tarvitset mukaasi lapsenomaista uteliaisuutta sekä rennot ja joustavat vaatteet.

Kesto 1,5 tuntia

Sisältää:

  • Teoriaosuuden

  • Kehotuntemuksesta voimavara -harjoitukset ja materiaalit

Hinta 35 € / hlö

Please reload