creative Planner

 
Miia Heikkilä

PureBeing:issa sinua palvelee myös toinen Heikkilän siskoksista, vastaten yrityksen workshop-toiminnan kehittämisestä. Tämä creative planner on utelias, luovuutta, taidetta ja joogaa rakastava maailman tarkastelija.

 

Työskentelen laaja-alaisesti tuotannon, konsultoinnin, kulttuuriympäristöjen sekä taiteen ja luonnon hyvinvointivaikutusten parissa. Unnskon, että ympäristöllä on suuri merkitys hyvinvoinnillemme, oli kyse sitten fyysisestä ympäristöstä tai siitä, millaisen mielen ympäristön luomme itsellemme.

 

Olen omakohtaisten kokemusten ja opintojeni kautta todennut, kuinka taide ja luonto vaikuttavat meihin positiivisesti. Olen itse saanut näistä apua muun muassa ahdistukseen, jännitykseen ja kiputiloihin. Tavoitteeni on nyt välittää näitä voimavaroja eteenpäin myös muiden ihmisten käyttöön.

 

Taide ja luovuus on tarkoitettu kaikille. Ihmisen ei tarvitse olla taiteellinen tai ymmärtää taidetta voidakseen nauttia sen tuomista iloista. Jokaisessa on sisäistä luovuutta, vaikkei sitä tietoisesti tunnistaisikaan.

Voit halutessasi seurata minua instagramissa.

Koulutukset:

Kulttuurintuottaja, AMK

Filosofian maisteri, kulttuuriympäristöasiantuntija ja taidekasvattaja, 2017-

Taideterapian perusteet

Green care -palveluiden perusteet

miia.jpg