Wellbeing Ninja 

 
Milla Heikkilä

Yrityksen takana häärää kolmekymppinen henkilöstöhallinnon ja työhyvinvoinnin parissa työskentelevä wellbeing ninja, jonka ultimaattisena tavoitteena on yleisen hyvinvoinnin lisääminen. Liikunta ja hyvinvointi ovat aina olleet osa elämääni ja toivonkin voivani jakaa niiden tuoman ilon myös asiakkaitteni kanssa.

Minulla on harrastustaustaa aina joogasta kilpa-cheerleadingiin ja kuntosaliharjoittelun aloitin aikoinaan 16-vuotiaana, minkä jälkeen se onkin pysynyt kiinteänä osana omaa hyvinvointiani. Ravintoasioihin tutustuin tarkemmin vuonna 2013, kun oma keho yllättäen sanoutui irti yhteistyöstä liiallisen stressin ja vääränlaisen ruokavalion vuoksi. Koska länsimainen lääketiede ei osannut tarjota apua ongelmaani, oli ainoa vaihtoehto löytää itse ratkaisu omaan olotilaan. Lopulta tie tervehtymiseen löytyi minulle sopivan, ja ennenkaikkea puhtaan ruokavalion, sekä tasaisemman elämäntavan myötä. 

Minulla on monen vuoden kokemus mindfulnessista, sekä oman mielen ja energian tarkoituksenmukaisesta harjoittamisesta. Uskon ihmisen hyvinvoinnin koostuvan kolmesta peruspilarista; kehon, mielen ja energian yhteistyöstä, ja siksi haluan sisällyttää näitä elementtejä myös asiakkaitteni valmennukseen.

Minulle Sinä olet kokonaisuus. ​

 

Voit halutessasi tutustua tarkemmin ajatuksiini ja elämänfilosofiaani PB:n blogin, henkilökohtaisten nettisivujeni ja instagramin kautta.

Koulutukset:

FAF Kuntosaliohjaaja

FAF Personal Trainer®

NLP Practitioner

Kauppatieteiden maisteri