Maailman parhaat raakalakritsipallot

Iskikö makeanhimo puun takaa? Taltuta se näillä herkullisilla ja hyvää tekevillä raakalakritsipalloilla. Näiden palleroisten teko on helppoa ja nopeaa, joten siinä ajassa kun juoksisit kauppaan noutamaan lakupussia, voit yhtä hyvin pyöräyttää kasan terveellisiä antioksidanttipommeja. Näistä nameista pitävät myös suolistosi hyvät bakteerit, joten eiköhän ryhdytä hommiin :)

Ainekset:

  • 7 tuoretta taatelia

  • 2 dl kaurahiutaleita

  • 3 rkl kookosöljyä

  • 1 tl vaniljajauhetta

  • 3 tl lakritsijauhetta

  • 1/2 dl kookoshiutaleita + 1/2 dl pinnalle

  • hyppysellinen suolaa

  • tilkka vahvaa kahvia

Poista taateleista kivet ja sekoita kaikki ainekset tehosekoittimessa tasaiseksi massaksi. Muotoile taikinasta pieniä palloja ja viimeistele aikaansaannoksesi pyörittelemällä niitä vielä kookoshiutaleissa.

Voila! Ja ei kun herkuttelemaan ilman omantunnontuskia ;)

Näitä raakapalloja voi myös pakastaa pahan päivän varalle ja ne toimivat hyvin kiireisen päivän välipalana. Lakritsijauheesta mainittakoon sen verran, että itsellä on tällä hetkellä käytössä Urtekramin Luomu Lakritsijuurijauhe, mutta mikäli kärsit korkeasta verenpaineesta tai olet raskaana, minimoi lakritsijauheen käyttö ja korvaa se vaikka kokonaisuudessaan vaniljajauheella.

Namaste.

Viimeisin postaus
Arkisto
Kategoriahaku