February 25, 2019

August 29, 2018

November 2, 2017

Please reload

Viimeisin postaus

Maailman parhaat raakalakritsipallot

April 23, 2018

Iskikö makeanhimo puun takaa? Taltuta se näillä herkullisilla ja hyvää tekevillä raakalakritsipalloilla. Näiden palleroisten teko on helppoa ja nopeaa, joten siinä ajassa kun juoksisit kauppaan noutamaan lakupussia, voit yhtä hyvin pyöräyttää kasan terveellisiä antioksidanttipommeja. Näistä nameista pitävät myös suolistosi hyvät bakteerit, joten eiköhän ryhdytä hommiin :)

 

 

Ainekset:

  • 7 tuoretta taatelia

  • 2 dl kaurahiutaleita

  • 3 rkl kookosöljyä

  • 1 tl vaniljajauhetta

  • 3 tl lakritsijauhetta

  • 1/2 dl kookoshiutaleita + 1/2 dl pinnalle

  • hyppysellinen suolaa

  • tilkka vahvaa kahvia

 

 

Poista taateleista kivet ja sekoita kaikki ainekset tehosekoittimessa tasaiseksi massaksi. Muotoile taikinasta pieniä palloja ja viimeistele aikaansaannoksesi pyörittelemällä niitä vielä kookoshiutaleissa.  

 

 

Voila! Ja ei kun herkuttelemaan ilman omantunnontuskia ;)

 

Näitä raakapalloja voi myös pakastaa pahan päivän varalle ja ne toimivat hyvin kiireisen päivän välipalana. Lakritsijauheesta mainittakoon sen verran, että itsellä on tällä hetkellä käytössä Urtekramin Luomu Lakritsijuurijauhe, mutta mikäli kärsit korkeasta verenpaineesta tai olet raskaana, minimoi lakritsijauheen käyttö ja korvaa se vaikka kokonaisuudessaan vaniljajauheella.

 

Namaste.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Kategoriahaku
Please reload

Arkisto
  • Grey Facebook Icon

© Copyright PureBeing 2019.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now