Tervetuloa, Miia!

PureBeing on ollut toiminnassa nyt kaksi vuotta ja näin kolmannen vuoden kynnyksellä yrityksen on aika kasvaa ja muuttaa muotoaan.

Minulla on ilo ilmoittaa, että PureBeing saa riveihinsä toisen valmentajan, kun siskoni Miia hyppää mukaan yrityksen toimintaan. Miia työskentelee laaja-alaisesti tuotannon, konsultoinnin, kulttuuriympäristöjen sekä taiteen ja luonnon hyvinvointivaikutusten parissa. Hän uskoo, että ympäristöllä on suuri merkitys hyvinvoinnillemme, oli kyse sitten fyysisestä ympäristöstä tai siitä, millaisen mielen ympäristön luomme itsellemme.

Miia on omakohtaisten kokemusten ja opintojensa kautta todennut, kuinka taide ja luonto vaikuttavat meihin positiivisesti. Hän on itse saanut näistä apua muun muassa ahdistukseen, jännitykseen ja kiputiloihin, ja nyt hänen tavoitteenaan on välittää näitä voimavaroja eteenpäin myös muiden käyttöön.

"Taide ja luovuus on tarkoitettu kaikille."

Ihmisen ei tarvitse olla taiteellinen tai ymmärtää taidetta voidakseen nauttia sen tuomista iloista. Jokaisessa on sisäistä luovuutta, vaikkei sitä tietoisesti tunnistaisikaan."

Tervetuloa mukaan, Miia!

Viimeisin postaus
Arkisto
Kategoriahaku